Hondenfotografie

Jouw hond als model!

Je beste vriend verdient niet alleen een ereplaatsje in je hart, maar ook in je woonkamer! Wat is er mooier dan jouw hond vereeuwigd op een mooie fotoposter of canvas?
Foto’s maken van je eigen trouwe viervoeter is geen sinecure en een tijdrovend zaakje. Bovendien zijn veel digitale camera’s te traag en is de optische kwaliteit onvoldoende om een beeld op groot formaat af te drukken.
Als hondenfotograaf kan ik je helpen om je band met je trouwste vriend in een mooie foto te vereeuwigen!

Snel en zonder stres!

Ik fotografeer altijd op een (buiten)locatie in je buurt. Je hoeft dus geen uren in de wagen te zitten. De fotograaf komt naar je toe!

Je moet wel zelf op zoek gaan naar een geschikte locatie in je buurt. Dat kan een mooie tuin, de hondenschool, je favoriete wandelplek of een mooi gebouw zijn. Wat belangrijk is dat er een rustige achtergrond aanwezig is. Wat groen, een muur, alles wat redelijk egaal van kleur of textuur is kan dienen.
Woon je in een erg verstedelijkt gebied, kan je zelf geen geschikte plek vinden? Geen probleem. De fotoshoot kan ook doorgaan in de buurt van Bonheiden. Mooie natuur, rustieken en hypermoderne gebouwen scheppen een brede waaier van fotografische mogelijkheden.
Fun

De fotosessie zal voor jou en je hond een heerlijk en speels moment zijn. Terwijl jij je met je beste vriend bezighoudt, maak ik de opname en geef ik je tips hoe we je hond het mooist in beeld kunnen brengen. Afhankelijk van het temperament van je hond en de locatie zal de fotoshoot een uurtje of meer in beslag nemen. Voorzie dus de nodige beloningssnoepjes, een speelgoedje etc…
Een (hand)doekje om je hond na een ontspanningsmoment opnieuw te fatsoeneren kan handig zijn. Zeker bij rassen die snel kwijlen, of honden die graag in het zand gaan rollen.
Voor langharige honden kan je best ook een borstel meebrengen. Voor kortharige rassen kan een vochtige doek wonderen doen (een trucje dat veel wordt toegepast op hondenshows).

Wat moet het kosten?

Een standaard fotosessie kost 150 Euro.

   • Alle verplaatsingskosten.
   • Enkele uren spel en plezier met je hond tijdens de fotosessie.
   • De digitale nabewerking.
   • Een USB Card met alle foto’s van je trouwste vriend in twee geoptimaliseerde formaten.
    • Eén formaat geoptimaliseerd voor gebruik op je website of andere computertoepassingen
    • Eén formaat geoptimaliseerd voor het maken van kwalteitsafdrukken tot 13×18.
   • Eén extra grote fotoposter van 30x45cm ter waarde van 30Euro (Incl verzending). De foto wordt door een Proflabo afgedrukt en thuis geleverd.

Deze prijs omvat:

Wil nadien extra afdrukken, een poster of canvas (foto op schildersdoek) van professionele top kwaliteit, dan kan je dat doen via je persoonlijke login op onze OYPO webwinkel.

Jouw fotoshoot boeken.

Wil jij ook prachtige foto’s van je geliefde viervoeter? Wil je een vriend of partner verrassen met een unieke cadeaubon? Neem dan snel contact op info@hondenfotograaf.be.

 

Advertenties

3 gedachtes over “Hondenfotografie

 1. Goedeavond

  Wij zijn op zoek naar een hondenfotograaf voor de opening van onze nieuwe hondentrimsalon. We zouden graag een gratis foto willen aanbieden aan onze klanten van hun hond. Is dit mogelijk en zo ja wat zijn hier de kosten van?

  Vriendelijke groet,

  Hondentrimsalon Monica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s