Cuty!

’t Is best druk deze zomer.  Niet alleen in hondenland, maar ook op de dagelijkse job.  De twee combineren is steeds een planmatige uitdaging. Want er is ook zoveel te beleven met je eigen woefkes. Zaterdag lieten we James Show lopen in Mechelen. Een erg verdienstelijke dag, want James haalde 1U (eerste plaats Uitmuntend) de CAC en CACIB (Certificat d’Aptitude au Championnat International de Beauté) en de BOS (Best of Sex) binnen! Wij fier natuurlijk!

Zondag moesten we de fotoshoot door de onweerachtige avonduren verplaatsen naar de vroege ochtend.  Een toffe shoot met een super hond en super baasjes.  Erg bedankt voor de kom verse soep! Zo aangenaam als je met een volle maag de rit van twee uur kan aanvangen.

Ook voor WOEF is de eindspurt voor 2015 ingezet. Nog een ras te gaan, en Ik kijk al uit naar de rassen voor 2016. Kunnen jullie raden welk beestje dit is? In WOEF oktober lees je er alles over.

Tot Slot,

Heb je een warm hart voor honden en mensen? Vergeet dan niet om nu zondag een pintje te drinken op het benefiet van Hachiko. Wij zullen er ook zijn en brengen de fotostudio mee. Welkom!

Advertenties

4 gedachtes over “Cuty!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s