Hoezo een hondenleven?

Heel wat baasjes geven hun honden een keizerlijk leven.  Ook hier lopen er zo twee raspaardjes rond! Wandelen, een positieve en motiverende opvoeding en op tijd en stond wat extra lekkers. Ze laten zich graag verwennen.
Maar het zijn niet alleen raspaardjes die een mooi en intens leven te beurt valt. Raki, een vanop het Griekse eiland Evia afkomstig bastaardje, besloot al pup om reisgezel te worden van avonturier en schrijver Mark Pas. Na twaalf 12 jaar omzwervingen en avontuur zijn de memoires van Raki neergeschreven in een leuk boek: “Hoezo een hondenleven?”
Het boek komt op 18 december uit bij uitgeverij Freemusketeers, maar er is meer!  Mark Pas leerde onlangs via onderstaande, Hachiko kennen. Hij vond Hachiko zo’n mooi project dat hij de opbrengst van zijn nieuwe boek aan de organisatie schenkt.
Meer info vind je bij de uitgever: http://www.freemusketeers.nl/boek/7866/hoezoeenhondenleven en bij de website van Mark markpas.smugmug.com
Nu het boek gepubliceerd is, trekken Raki en Mark er weer op uit.  Opzoek naar nog meer avonturen. Wij vinden het alvast een mooi eindejaarsgeschenk voor elke dierenliefhebber. En je steunt er een mooi project mee.
Groetjes!
Kurt & Kathleen
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s