Ik ben vereerd.

Door een kleine media storm, gebaseerd op een TWEET was er al een vermoeden ontstaan dat er gewerkt wordt aan een mooi en spannend project…

STORY bracht onlangs al wat meer duidelijkheid…

En ikzelf ben heel erg vereerd met het vertrouwen dat ik kreeg van Hachiko en alle modellen om aan dit project mee te werken. Want in je adamskostuum voor een vreemde staan is toch niet zo evident en vraagt 100% commitment tegenover het project.

En commitment was er! Van heel het team!

Ikzelf zat zowat 468km in de wagen en fotografeerde ruim 30 uur in de studio en op diverse locaties.  Niet minder dan drie make up artiesten gaven het beste van zichzelf.  En dat deden alle ook modellen (waarvan enkele met 4 poten en staart).

De beelden zijn nu geselecteerd en dus kan de nabewerking en het retoucheren beginnen. En het moet gezegd worden, de modellen hebben eigenlijk geen photoshop nodig om aan de foto’s nog meer uitstraling te geven dan ze van naturen al deden, maar een hondenhaar hier en daar is soms het verwijderen waard.

Meer kunnen we momenteel niet verklappen, maar hou de Facebook van Hachiko in de gaten! Eind augustus zal alles onthuld worden.

Advertenties

2 gedachtes over “Ik ben vereerd.

  1. Pingback: The Naked Dog – Ontsluierd! | Hondenfotograaf - Kurt Pas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s