Leuk weekend!

Afgelopen weekend was super en erg ontspannend.  Dat mocht wel, want met wereld dierendag en enkele andere opdrachten waren de laatste weken wel erg druk.

Zaterdag middag hebben we geprofiteerd van de allerlaatste zonnestralen van deze nazomer.   Voor Loewie en James was geen boomstronk te hoog, geen sloot te diep en geen tak te zwaar.  En terwijl het jonge geweld zich uitleefde in de velden en de bossen analyseerde Twix uitvoerig de geuren in de graskant. Veel verder brengen zijn oude botten hem niet meer.  Maar als er een zonnetje staat, gaat hij nog graag op stap.

Zondag gingen we Goofy bezoeken die nu in het rusthuis van Eksaarde werkt.  Het was zo geweldig om te ontdekken dat hij zijn taak daar zo graag vervuld.  Goofy is ook een geweldig duo met baasje Ruben die hem tijdens zijn dagtaak begeleidt.  Het was een intens en erg blij weerzien.  Goof was ook blij om nog eens met de Loewie te spelen.  Goof heeft ons bulldozerke goed gekend en hem voor een deel mee opgeleid.  James heeft hij enkel op de Hachiko Benefiet gezien.  Maar ze hebben samen aan speeltjes getrokken alsof ze al jaren vrienden zijn.  Geweldig!

Advertenties

3 gedachtes over “Leuk weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s