Spannende tijden…

Want bij Duitse Doggen Van de Boekterhof verwachten ze een nestje van Holly Van de Boekterhof en Abbaio Argestino. En in dat nestje zit hopelijk een leuk reutje voor ons!
Yep, gezinsuitbreiding. Goofy gaat op 4 juni opnieuw op kot bij Hachiko en Twix heeft genoeg aan een uitje van enkele honderden meters en geniet vooral van zonnen en slapen… En Loewie? Wel ons klein bulldozerke (die naam past hem beter dan Loewie) kan wel compagnie gebruiken om te stoeien als Goofy er niet meer is.  Nu Holly (een nichtje van Durko zaliger) zwanger is, lijkt ons dat een perfect plan.

Ooit begon de fotografie carrière zowat bij Van de boekterhof toen ik de overstap maakte van de journalistiek naar de fotografie. En meteen koos ik voor de “strobist” aanpak. Lang voordat deze werkwijze in België ge-hiped werd door de commerciële winkels, fora’s en workshop bendes. Strobist was toen een noodzakelijke keuze omdat ik geen budget had voor goed studio spul.  Ik was enkel op zoek naar mooi licht. Nadien is strobist gepimpt tot een “sport” waar je vaak nog veel duurder uitkwam dan standaard studio spul. SB900 en pocketwizard strobisme of WC Apollo en Sunbounce gekte… Even leek het of materiaal sterk primeerde over kennis en licht…

Advertenties

Een gedachte over “Spannende tijden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s