Sneeuwpret…

Onze oude, die vroeger dolenthousiast door de sneeuw rende, is er deze dagen absoluut geen fan meer van… Koude en vochtigheid doet zijn versleten lijf geen deugd en door het aftakelen van de spieren, maakt hij al snel een schuiver op het terras.

Maar het jonge zwarte geweld geniet er des te meer van. In de tuin dollen ze tot ze er uit zien als een sneeuwman en na al die inspanning volgt dan een wedstrijdje sneeuw eten.

Twix laat de wandelingen liever links liggen, maar Goofy en Loewie doen niets liever dan een lange losloopwandeling door heen het dikke sneeuwtapijt. Loewie is een bom energie en spieren, amper 6 maand hij sprong gisteren namiddag zonder aanloop op een boomstronk van meer dan een halve meter dik! We moeten hem dus intomen, want van die hoogte weer afspringen is niet goed voor zijn jong gestel…

Enjoy de fun pics!

Moe en voldaan keren de woefkes huiswaarts na zo’n stoeipartij. Maar aangezien baasje een Elinchrom Deep Octa en grid heeft gekocht, moet die wel even getest worden op de RX600 strobes. Voor het event- en dierenwinkelseizoen volledig van start gaat, even spelen wat ik met een RX600 en de octa kan verwezenlijken… Laat maar weten wat jullie van deze combi denken.

Advertenties

3 gedachtes over “Sneeuwpret…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s