De “G”-tjes steunen Hachiko! Jij ook?

Voor de Hachiko G-hondjes was het gisteren de laatste les.  Wat gaat die tijd toch snel! Als ik terugdenk aan maart 2011 wanneer Goofy als jonge pup verwelkomt werd door onze reuzen, het lijkt wel als gisteren.  Nog 9 nachten en Goofy zal zijn zacht kussentje in ruilen voor een plaatsje in het Hachiko trainingscentrum.  We denken er liever niet aan… maar over een half jaar zal Goofy een nieuw baasje super gelukkig maken.

Een assistentiehond is een gouden hond.  Een gouden hond door zijn gouden hartje, maar het kost ook  goud om een pup te kopen, op te leiden, een leven lang te voeden en medisch op te volgen.  Dat goud moet van ergens komen, maar het komt alvast niet van subsidies…

De gastgezinnen van de G-promo wouden een mooie herinnering aan de super intense periode die ze met hun hondje hebben doorgemaakt.  Daarom hebben we vorige sessie een heuse fotostudio ingericht in het leslokaal van Hachiko.  De foto’s zijn inmiddels allemaal verwerkt en beschikbaar op de webshop.  In samenspraak met de andere gastgezinnen wordt de winst van de fotoverkoop integraal aan Hachiko gestort.  De kost voor de huur van het studiomateriaal heeft uw hondenfotograaf op zich genomen.  Zo kunnen we een mooier bedrag schenken.

De gastgezinnen van de G-tjes hebben massaal foto’s besteld en momenteel staat de teller al op 201.33 euro!  Dank je wel G-tjes!

Maar dat kan nog beter.  Wil jij hachiko ook steunen? Ken je zelf ook een van de G-tjes of heb je gewoon graag een foto, T-shirt of koffiemok met een portret van zo’n gouden hondje?  Bezoek dan onze webshop en bestel gauw! De opbrengst gaat integraal naar Hachiko.

http://www.hondenfotograaf.be/Webwinkel.html

Advertenties

3 gedachtes over “De “G”-tjes steunen Hachiko! Jij ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s