Foto’s 5de WOEFDAG online

3 Juni zou al best een zomerse dag kunnen zijn.  Een dag om buiten met je hond door te brengen om dan ’s avonds lekker lang te terrassen. We naderen immers de langste dag van het jaar en het begin van de astronomische zomer. Maar nu moest iedereen er aan geloven die zich buiten waagde. Te koude temperaturen en bakken water. Althans toch in de voormiddag. De namiddag bracht lichte beterschap.

Toch weerhield dit kille herfstweer de echte hondenliefhebber er niet van om, soms met laarzen en en paraplu, koers te zetten richting provinciaal domein te Huizingen.  Dik 2000 moedigen bezochten er met hun woefkes de 5de WOEFDAG. Het evenement waarmee WOEF magazine zijn lezers en honden eens goed verwent! Leuke demo’s, gezellige winkeltjes en de selectie van superhond 2012. Meer dan genoeg om je een dag lang uit te leven met je viervoeter.

Wou je een mooie foto van je trouwe metgezel, dan kon je bij ons terecht. Enkele keren hebben we het fotograferen moeten staken om de apparatuur veilig te stellen, op veel foto’s is de regen zelf  te zien, maar we hopen iedereen een mooie herinnering te hebben bezorgd aan deze WOEFDAG.

Wil je graag nog extra foto’s bestellen? Dat kan!
De foto’s staan nu online onze webshop.

Advertenties

Een gedachte over “Foto’s 5de WOEFDAG online

  1. Al net zo’n wisselvallige, natte Woefdag dus als die waar wij twee jaar geleden bij aanwezig waren.
    Toen viel het record van de Hupple Dog Wash letterlijk & figuurlijk in ’t water. De foto’s die jij toen trok van mijn kletsnatte Yosca heb ik nog steeds. Ze zijn zo grappig. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s