Update Durko: we leven op hoop.

De cruciale 48 uur na de operatie van een maagtorsing zijn bijna voorbij. Durko is nog steeds zeer rustig maar hart en ademhaling zijn regelmatig.  We kunnen dus stilaan gaan hopen dat hij weer de oude gaat worden.  De dierenkliniek omringt hem met de beste zorgen en willen hem nog een nacht houden omdat Durko weigert te drinken of te eten.   Dat doet hij wel meer op vreemde plaatsen.  Doorgaans op een weekendje weg amuseert hij zich rot, maar gaat in hongerstaking tot we weer thuis zijn.  Alleen uit mijn hand wil hij dan soms wat brokken aanvaarden.  We hebben dat ook besproken met de DA en we mogen hem straks gaan bezoeken in de hoop dat hij dan zal drinken en eten.

Durko wil ook niet uitgelaten worden door de DA’s of de assistenten.   Een gedrag dat we van hem wel herkennen en hij kan ongelofelijk koppig zijn.  Als hij niet wil is het net een groot blok betton waar je geen millimeter beweging in krijgt.  We hopen dus dat gans die mentale blok wegvalt als hij ons straks aan zijn kooitje ziet verschijnen.

1000x thanks aan iedereen die ons al hebben gesteun deze dagen!

Advertenties

4 gedachtes over “Update Durko: we leven op hoop.

  1. Zijn blij dat hij vandaag naar huis mag. Thuis is hij terug onder “de zijnen” en zal hij sneller beter worden. Geef hem maar een dikke knuffel en vertroetel hem maar eens extra.
    Chance dat Durko zulke “parents” heeft!
    Wij hopen voor jullie dat 2012 nu echt wel mag verlopen zonder nog meer hondenleed!

    Marc en Martine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s