Bifi stond op de VTM stip…

Onlangs stond het baasje van Bifi, een stoere shelti, op De Stip. Bifi is niet de eerste de beste, en zou wel eens willen acteren in een reclamespot. VTM vroeg aan het dieren castingbureau, Animal Star Maker, om Bifi eens stevig aan de tand te voelen.

Walter, de man achter Animal Star Maker organiseerde een shoot om nieuw talent te ontdekken. Bifi en een filmploeg van De Stip waren er bij. We begonnen met wat portretjes op een witte infini en eindigden met wat meer moody zwart.

Natuurlijk wilden we weten hoe ver we met Bifi konden gaan. Zou Bifi een close encounter met een heerlijke worst doorstaan?

Tot slot een waakbord ontwerp waarop Bifi niet zo misstaan.

Bifi was niet de enige kanjer die de fotostudio tijdens deze talentenjacht bezocht. Ook Mickey, een dwergpincher en binnenkort te zien in de film Het bijzondere leven van Rocky de Vlaeminck, en Gismo waren er bij.

 

 

WordPress financiert zichzelf met google ads. Indien er google ads aan deze blog worden toegevoegd, distancieren wij ons volledig van onderwerp en inhoud die door google ads wordt geadverteerd!

Advertenties

2 gedachtes over “Bifi stond op de VTM stip…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s