Dwergpinschers – WOEF Januari 2011

Een tijdje geleden plaatste ik op Twitter en deze Blog een oproep om mensen met dwergpinchers te vinden die wouden meewerken aan een breed profile shoot voor het hondenmagazine WOEF.

Heel erg veel respons is er op de oproep niet gekomen. Er zijn in ons landje ook maar een hand vol raszuivere exemplaren. Straffer nog, er is momenteel maar een fokker (of beter, twee samenwerkende fokkers die een gezamelijke webstek hebben). Om meer en gevarieerdere foto’s te maken zijn we tenslotte nog tot bij de onze Noorderburen gereden. Het werden uiteindelijk drie, erg leuke shoots, en ik wil de baasjes dan ook hartelijk danken voor hun medewerking!

Woef Januari 2011 staat boordenvol mooie foto’s en een boeiende beschrijving. Ga dus snel langs bij de krantenwinkel voor jouw exemplaar!

Als teaser hieronder enkele outtakes.

Winetou:

www.pinchers.be

Lila:

In actie…

Van Majori’s Donk:

Puppy Time!

Voor o.a. rasprofielen in WOEF, kalenders en andere media, ben ik geregeld op zoek naar raszuivere honden. Showlijn of werkbloed maakt niet uit. Zolang het maar mentaal en physiek gezonde en goed gesocialiseerde woefkes zijn. Heb je zin om mee te werken? Hou dan deze blog en Twitter in de gaten! Als tegenprestatie krijg je, na publicatie, een CD met de mooiste beelden. De foto’s mag je gebruiken op je eigen webstek.

Advertenties

4 gedachtes over “Dwergpinschers – WOEF Januari 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s