Foto’s dierenhappening on-line!

De Hasseltse dierenhappening, die het voorbije weekend plaatsvond, was weer geweldig. De grenslandhallen waren goed gevuld met informatieve standjes en vele liefhebbers promote er hun troetels.  Misschien zat het koude weer er voor iets tussen, maar enkele ogenblikken na het openen van de deuren liepen de grenslandhallen al aardig vol.  En dat bleef zo tot sluitingstijd.  Voor wie van spectakel houdt, waren er talloze demo’s en zondag namiddag organiseerde het castingbureau “Animal STAR Maker” een trukjeswedstrijd.  Deelnemen was belangrijker dan winnen want elke deelnemer keerde met een rijk gevuld WOEF  verrassingspakket huiswaarts.

Ook de stand van Animal STAR Maker Walter Verhoeven, waar onze fotostudio was opgesteld, werd druk bezocht.  Hartelijk dank aan alle baasjes wiens woefkes we mochten fotograferen.  Het is steeds leuk om nieuwe rassen te ontdekken en om met zo’n grote verscheidenheid van honden en baasjes te kunnen werken.

De foto’s zijn inmiddels allemaal verwerkt en naar de webshop geladen. Click HIER om de foto’s te bekijken en te bestellen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s