Studio Fun met Juno

’t Is weer een tijdje geleden dat ik nog iets blogde. Druk, druk, druk… I Know, het is een zwak excuus, maar met een volle agenda en zelf al boekingen in okt 2012 zijn er vaak andere prioriteiten dan bloggen. Deze erg leuke shoot, die ik gisteren bewerkte, wil ik toch snel even met jullie delen.

Dat fotografie een statisch beeld kan zijn van een dynamisch iets, werd onlangs weer mooi bewezen toen we met puppy Juno en grote broer Nesta een avondje de studio in doken. Modellen kan je vragen om een pose aan te nemen of “ter plaatse”, in het scherpteveld, een huppeltje te maken. Bij dieren gaat dat niet. Elke pose moet uitgelokt worden in een spel tussen baasje en hond en de fotograaf en de hond. Net als buiten heeft een studioshoot met honden veel gemeen met sportfotografie. Je moet bliksemsnel je hoeken kiezen, scherpstellen en afdrukken.

Juno was een erg speelse en nieuwsgierige pup. Fun verzekerd met enkele ongebruikelijke beelden tot gevolg.

 

 Als het moment daar is, fotograferen we een meer statisch beeld met wat aandacht voor de compo. Elk moment klaar zijn is wel een vereiste. Niet enkel van de fotograaf, maar ook van de flitsers. Geef mij dus maar ultra snelle Elinchrom RX. Duur, maar uiterst geschikt.

Advertenties

3 gedachtes over “Studio Fun met Juno

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s