Gepubliceerd werk : Previcox kalender 2010.

Net als in 2008, heeft men mij een tijdje geleden gecontacteerd om wat beelden te selecteren voor de PREVICOX / KETOFEN kalender 2010.

 Een strikt thema is er niet, dus het altijd in spanning afwachten of men tussen de geselecteerde beelden iets leuks vind en besteld. Uiteindelijk koos men zes beelden uit mijn selectie en nog eens zeven beelden verdeeld over twee Nederlandse collega hondenfotografen. Niet slecht. De kalender zal in 2010 in Nederland de wachtzaal van menig dierenartsenpraktijk en dierenkliniek sieren.

 

Na een briefje van de postbode in de bus te hebben gevonden, heeft mijn allerliefste vrouwke gisteren in het locale postkantoor een pakje opgehaald. Het was een A2 enveloppe uit stevig karton. Dat kon maar één ding betekenen, mijn exemplaar van de Previcox kalender!

 

Vol spanning werd de enveloppe opengemaakt. En wat siert de cover? Jawel, een ruwharige teckelpuppy gefotografeerd door ondergetekende. Buiten de cover zijn er nog vijf maanden waar een foto van gebruikt is. Voor de kalender heeft men gebruikt gemaakt van een speciaal soort papier en een coating over de foto’s, zodat de foto’s een bijna 3D effect hebben. Mooi product. Het labo waarmee ik samenwerk heeft een acrylaatproduct met een gelijkaardig (nog mooier effect) maar dat is peperduur.

  

Het geeft echt wel een goed gevoel om je beelden op die grootte gepubliceerd te zien. Het voedt de “Drive” om dagdagelijks met fotografie en beeldverwerking bezig te zijn. Bovendien helpt zo’n publicatie in het verwerven naambekendheid.

Advertenties

5 gedachtes over “Gepubliceerd werk : Previcox kalender 2010.

  1. Pingback: Gooi nooit een goede foto weg… « Hondenfotograaf – Kurt Pas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s