Familiedoggendag BDDC was geweldig!!!

De derde Familiedoggendag, die opnieuw doorging op het mooie terrein rond de oude pastorij van Tielt-Winge, was geweldig!

Een leuke dag vol spelletjes op maat van het lieve reuzenras: de Duitse Dog. BBQ en gezellig samen zijn. Een mooie wandeling doorheen het Hageland met gelijkgezinden. Alle ingrediënten voor een perfecte nazomer zondag.

En toch was voor ons de dag niet perfect. Dat heeft niets te maken met de prachtig georganiseerde dag, maar met onze oudste, den Twix. Twix is onlangs geopereerd aan zijn voorpoot. We hadden een bobbeltje ontdekt, en het bleek een Mastocytoom. Mastocytomen zijn kwaadaardig en moeten ruim verwijderd worden (tot 3 cm rondom de tumor moet weggesneden worden). Gevolg is een zeer grote wonde die Twix heel wat pijn en ongemakken bezorgt. Twix kon dus niet van de spelletjes of de wandeling genieten, en als je weet hoe actief dat beestje gewoonlijk is, dan doet het pijn in ons hart. Heel veel pijn. Hopelijk herteld hij nu snel en heeft hij nog enkele mooie jaren van wandelen, snuffelen en spelletjes spelen op de BDDC familiedag.

We hebben een boel mooie foto’s gemaakt tijdens deze doggendag. De foto’s staan on-line, je kan ze bestellen via onze webwinkel.

Advertenties

Een gedachte over “Familiedoggendag BDDC was geweldig!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s