Zomerzondagen Bonheiden – 12 juli

Bonheiden is een gezellig en rustig dorpje om in te wonen. Met een voet in het centrum en de andere tussen de velden, mag ik wel stellen dat we ideaal wonen om te onthaasten van de drukte op het werk en om met de woefkes de natuur in te trekken. Maar enkele keren per jaar staat heel Bonheiden op zijn kop. Eén van die dagen zijn de zomerzondagen op het recreatiedomein de Krankhoeve. Deze zomer gingen deze van start met een concert van Eva de Rovere en Axel Peleman.

Ondanks de zeer druilige zondagmiddag was de opkomst fenomenaal groot. Uiteindelijk mocht Eva de Rovere de aftrap geven voor een geslaagde avond. En jawel, onder mooi avondrood. Wie had dat die middag kunnen denken.

Als fan van Eva de Rovere kon de avond niet meer stuk toen ik na het optreden Eva even heb kunnen strikken voor enkele portretjes. Deze B&W bewerking vind ik wel een sterk beeld.

 

Na Eva was het de beurt aan Axel Peleman. Licht was er nog nauwelijks (in tegenstelling tot de ambiance) en de ruisniveau’s van de D200 werden behoorlijk op de proef gesteld…
Het moeilijkste aan concertfotografie is de belichting (steeds wisselende spots) en nog realistische huidtonen te verkrijgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s