Snuffeltocht te Zwankendamme.

Gisteren, viel rond het middaguur, het water in Zwankendamme met bakken uit de hemel. En dat is dan nog zacht uitgedrukt! Want zonder een technische interventie aan een riooldeksel, had het terrein onder water gestaan!
Toch waren er om 13 uur al enkele dapperen die zich aandienden voor de benefiet snuffeltocht ten voordele van dierenasiel Unco-Jerry.

 

 

Rond de klok van 14 uur klaarde de hemel stilaan op en stoomde de wandelaars toe te Zwanekndamme. Het werd nog een gezellige namiddag met demo’s van Hachico, doggy-dance en dog-frisbee.
Tegen de klok van vijf was het zelf terrasjesweer en de meeste wandelaars bleven nog een poosje om te genieten van een heerlijke en dik verdiende pint.

Uw hondenfotograaf was er ook bij en maakte enkele mooie hondenportretten. Later deze week zullen de foto’s on-line staan. De opbrengst van de fotoverkoop gaat integraal naar het doel van de snuffeltocht 2009.

Aan het team van de snuffeltocht. Bedankt dat ik er bij mocht zijn! En een dikke proficiat aan de hele ploeg vrijwilligers! Julie hebben het weer voor elkaar gekregen. De samenhorigheid onder hondenvrieden EN wat extra centjes voor Unco-Jerry…. De wereld is weer een stukje mooier geworden…

Advertenties

Een gedachte over “Snuffeltocht te Zwankendamme.

  1. Hoi Kurt,
    Jij ook bedankt voor het komen en het geduld tot het toch opklaarde.

    Gelukkig waren er toch enkele ‘die hards’ die de regen trotseerden en al vroeg arriveerden.

    Nogmaals hartelijk bedankt namens Stefany en ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s