Gigabyte Race…..

 

Het verlengde paasweekend kan ik enkel in superlatieven beschrijven. De agenda zat zo vol, dat ik zaterdag beroep moest doen op een tweede man om alle opdrachten te kunnen uitvoeren.

 

Op de grootste dierenbeurs van Vlaanderen, beestjes en baasjes, had ik een fotostudio ingericht op de stand van het castingbureau Anubis Animal Star Maker. Drie dagen lang mochten enthousiastelingen hun kanjer door ons laten fotograferen. Hond, poes, konijn of reptiel, het maakt niet uit. Voor het baasje een mooie, blijvende herinnering creëren is ons doel en passie! Bedankt Herman om zaterdag de studio op B&B te bemannen!

 

Zaterdag stond er ook nog de ACSN kampioenschap clubmatch op het programma in het Nederlandse Zaltbommel. Zestig keurig opgemaakte American Cocker Spaniëls dongen naar de tittel van clubkampioen en Best In Show. Fel begeert, want met deze titel op zak behoor je officieel tot de absolute top in het fokken van Amerikaantjes. Alle deelnemers mochten hun beauty door ondergetekende laten fotograferen, en als toetje schonk de organisatie elke deelnemer een ter plaatse afgedrukte foto (formaat 158x228mm).

 

Foto’s maken is leuk. Je leert nieuwe mensen kennen, je krijgt van bijna elke hond een vette lik als dank. Blije gezichten als de baasjes hun kanjer op de TFT bekijken.

Maar nadien moeten al die Gigabytes op de server van het labo geraken. Dat is andere koek….

 

Heb je jouw foto nog niet gevonden in de webwinkel, heb dan nog even geduld. We doen er alles aan om je foto’s zo snel mogelijk en in hoge kwaliteit, online te krijgen.

Advertenties

2 gedachtes over “Gigabyte Race…..

  1. schitterende opdracht, van een uitbreiding van je klantenbasis gesproken!

    off-record: we gebruiken blijkbaar dezelfde font in de header van onze sites, maar in de jouwe staat een w’tje te weinig in het ww.hondenfotograaf.be opschriftje, delete deze comment dus maar vlug 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s