De hond in de nieuwe clip van Novastar

Na vier jaar radiostilte is Novastar terug met Almost Bangor.
In de videoclip, die zeer binnenkort zal ge-released worden, speelt een viervoeter mee. Bhoran, de 17 maand oude Bouvier de Flandre van Walter Verhoeven.

Voor het maandblad WOEF! Volg ik al enkele jaren het reilen en zeilen van Animal Star Maker Walter Verhoeven.  (Lees ook: een avondje tussen de Pro’s)

Walter is een begrip als je het hebt over het trainen van honden en landsdieren voor theater en film. Maar ook in de reclame heeft Walter zijn sporen verdiend. Zijn klanten zijn geen reclamejongens die snel even wat beelden nodig hebben. Waar de mogelijkheden van de andere bureaus eindigen, start de specialisatie van Anubis pas echt. Geen website met duizenden modellen, maar puur maatwerk. Wie op zoek is naar een hond die in de moeilijkste omstandigheden een spectaculair kunstje kan klaren, komt vroeg of laat bij Walter terecht. Wanneer het agentschap geen hond heeft die geschikt is voor een welbepaalde opdracht, dan gaat het op zoek naar een hond die de gevraagde kwaliteiten wel combineert. Het zoeken naar nieuw talent gebeurt soms bijna onzichtbaar bij hondenscholen en wedstrijden. Voor grotere projecten, of om een reserve aan te leggen, organiseert Walter vaak een casting op events als “woefstock”, “beestjes en baasjes” en de “Dierenhappening”.

Het voorbije weekend organiseerde Walter een casting in Brasschaat. Ik had de eer om de hond van de nieuwe Novastar te mogen vastleggen a la “the strobist way”. Een zwarte achtergrond, SB800 + witte shoot thru plu en een Triflip reflector van Lastolite was alles wat nodig was.

Binnenkort meer over dit Strobist avontuur…

 

Advertenties

Een gedachte over “De hond in de nieuwe clip van Novastar

  1. Pingback: Mini Tut voor de newbee's: SB800 als studio strobe. - Belgiumdigital forum - Digitale fotografie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s